2019 ESG (Environment, Social, and Governance) Impact Report

Nieuws

Heeft u een specifieke vraag?
Samen vinden wij de juiste oplossing.

We at Ranpak are proud to release our 2019 ESG (Environment, Social, and Governance) Impact Report

Ranpak (NYSE: PACK) is a leading provider of environmentally sustainable, systems-based, product protection solutions for e-commerce and industrial supply chains. Our mission is to help improve supply chain performance and cost while reducing environmental impact, by replacing traditional petro-chemical-based packaging with a sustainable alternative – paper. All of our paper packaging materials are renewable, biodegradable and curb-side recyclable.

To learn more about Ranpak and our commitment to environmental and social responsibility, check the full report here.

2019 Ranpak ESG Impact Report

BELANGRIJK - U verlaat nu deze website

U verlaat nu de Ranpak-website. De website die u bezoekt is geen eigendom van of wordt niet beheerd door Ranpak en/of haar dochterondernemingen. De inhoud, producten en informatie op websites van derden zijn geen eigendom van of worden niet beheerd door Ranpak en/of een van haar dochterondernemingen. Daarom doet Ranpak geen uitspraken over, onderschrijft of aanvaardt het de derde partij, haar producten of diensten, haar website, haar privacybeleid of -praktijken of de inhoud van de website van de derde partij niet en is het niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade met betrekking hiertoe.

x
Register Today